photo detail

Sommeren er ved at være ovre, og det gør at vi skal til at tilpasse vores cykeltøj til de køligere temperaturer. På Brandekommune har vi spurgt tilfældige danskere omkring, hvordan de forbereder sig på køligere morgener, når de skal op på jernhesten og på arbejde. Læs med i indlægget her.

Kort og godt

Helt basalt er cykeltøj essentielt i forhold til at skabe den gode cykeloplevelse. Den følelse er afgørende at have hele året rundt. Vi kender formegentlig alle sammen ordsproget:

 ”der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”

Noget der især er aktuelt for cykellisterne.

Cykling er ikke noget der kun gør sig gældende i de varme måneder. Med det rette udstyr er man i stand til at bruge cyklen alle dage gennem året. Dette er både bedre for én selv, men også miljøet. Som regel vil du også opleve dig mere frisk i løbet af din arbejdsdag, hvis du starter dagen ud med motion og frisk luft.

Mange af de adspurgte har en typisk holdning til, at de som regel kun tager cyklen hvis det er godt vejr. Men ofte handler det om at komme ind i en fast rutine, men også rådgivningen omkring hvilket udstyr man skal vælge. Fordi der i stor grad forskel på udstyrets kvalitet.

Prioriter kvalitet og prøv Assos  

Her kommer vores anbefaling så – assos cykeltøj har i den grad et interessant udvalg. Ifølge cykeleksperter er det tøjet til de kræsne ryttere, der overhovedet IKKE ønsker at gå på kompromis. Men hvem ønsker at gøre det?

Det er i hvert fald godt givet ud, at investere i noget udstyr, som holder i mange år, samt kan holde en tør og varm under hele turen. Ifølge assos selv ligger der mellem 2-3 års udvikling bag hvert eneste produkt, som gør dem til én de førende på markedet – både på kvalitet og andele.

Syninger, sammensætninger, detaljer, materialer, designs og meget mere er noget der testes dag ind og dag ud. Derfor undrer man sig heller ikke hvorfor, at de netop er så dygtige til at producere tøj til alle aldre, formål og priser.

Lad ikke vejret påvirke din beslutning

I dagens Danmark bliver der talt om sundhed, som aldrig før.

Netop derfor er cyklen et kerneområde, hvor du kan prioritere, således du sikrer at få din daglige motion og luft. Noget vi også anbefaler ALLE i Brande kommune at tage til sig, for således at vælge cyklen, da det ganske enkelt gør dig meget mere fokuseret i løbet af en hel dag på job.

En opfordring herfra – tak fordi du læste med!

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RelatedPhotos

Travlt forår på det danske ejendomsmarked
Comments: 0
Added: Author: Frode
Inner Action – Boost performance og arbejdsglæde
Comments: 0
Added: Author: Frode
Råd til din renovering
Comments: 0
Added: Author: Frode
Gaveidéer til kvinden, der har alt
Comments: 0
Added: Author: Frode
Vi savner webshops i brandekommune!
Comments: 0
Added: Author: Frode
Nordicbets bonuskode er blandt de bedst på markedet
Comments: 0
Added: Author: Frode
Bliver du inspireret af dit kontormiljø?
Comments: 0
Added: Author: Frode
Casinospil er meget andet end økonomiske gevinster
Comments: 0
Added: Author: Frode
Derfor vælger flere danskere at tage på ferie i naturen
Comments: 0
Added: Author: Frode
Sådan sparer du penge med en e-cigaret
Comments: 0
Added: Author: Frode