?>
photo detail

Først trafikreglerne – derefter cykelen

Det kan være vanskeligt at overskue hvordan man er en god forælder. Der er jo trods alt ingen der er perfekt, hvilket sagtens kan være svært at se i øjnene som mor eller far til et barn. Men selvom dette er tilfældet, er der ingen undskyldning for ikke at lære sit barn hvordan man begår sig i trafikken. Dette er nemlig noget der næsten uden tvivl vil komme til redde et liv en dag. Der er ikke noget mere farligt end trafikken, selv i et land som Danmark. Netop af denne grund er det helt essentielt at dine børn ved hvad man skal gøre, når det kommer til de mange regler der er værd at vide om at begå sig på vejene.

 

Eksempelvis kommer dagen jo, hvor dine børn skal have cykler. Og cykler er en fremragende måde at gøre sine børn mere selvstændige på, men kommer naturligvis også med en hel del ansvar. For nu er man pludselig ikke længere blot fodgænger, men en mere aktiv del af trafikken. Derfor bør du tage dine børn med ud og gennemgå de mange regler, der er vigtige de følger. Dette kan sagtens være lidt overvældende for de små hoveder i starten, men det er vigtigt at de ikke er alene på vejene inden de kender alle reglerne. Dette er både for deres egen sikkerhed, men naturligvis også for alle andre trafikanters. Et barns første cykel er en form for overgangsritual, men også et de skal forberedes grundigt på.

 

De andre sikkerhedstips

Der er mange regler i trafikken, når det kommer til at lære at cykle, men rent faktisk også til alt det andet udstyr, som man skal have når man er cyklist. Her er en cykelhjelm et rigtig godt eksempel på noget dine børn absolut skal eje, inden de overhovedet begynder at lære at cykle. Det er nemlig helt essentielt at dine børn lærer helt fra starten, at de aldrig må cykle uden at have en cykelhjelm på hovedet. Tag derfor dit barn med ud på shopping og led efter en cykelhjelm, som de rent faktisk gider have på hovedet. Et godt sted at starte er nemlig, at de synes at deres cykelhjelm er flot og derved bliver mere tilbøjelige til rent faktisk at bruge dem.

 

Men cykelhjelme er ikke det eneste der er vigtigt, for at sikre dig at dine børn er sikre i trafikken. Ting som reflekser og cykellygter er nemlig også helt essentielle for dit barns sikkerhed i trafikken. Anskaf dig derfor også dem så hurtigt som muligt, og naturligvis også allerede inden dit barn skal ud og cykle. Men mens du anskaffer dit alle disse ting, er det også vigtigt at du fortæller dit barn hvor vigtigt det er at være sikker omkring biler og hvorfor. På denne måde vil de uundgåeligt også senere blive mere tilbøjelige til at køre med cykelhjelm. Og naturligvis er det vigtigste her, at du sætter et godt eksempel ved selv at følge reglerne.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RelatedPhotos

Bliver du inspireret af dit kontormiljø?
Comments: 0
Added: Author: Soeren Marcussen
Casinospil er meget andet end økonomiske gevinster
Comments: 0
Added: Author: Frode
Derfor vælger flere danskere at tage på ferie i naturen
Comments: 0
Added: Author: Frode
Sådan sparer du penge med en e-cigaret
Comments: 0
Added: Author: Frode
Retro lamper er meget moderne igen
Comments: 0
Added: Author: Frode
Mange årsager til at prøve 5 2 kuren
Comments: 0
Added: Author: Frode
Undersøg alle muligheder, hvis du vil låne penge på nettet
Comments: 0
Added: Author: Frode
Efterskole skaber stærkt fællesskab
Comments: 0
Added: Author: Frode
Innovativ tilgang til genoptræning og rehabilitering
Comments: 0
Added: Author: Frode
Bedste metode til at få babyen til at sove
Comments: 0
Added: Author: Frode