?>
photo detail

Jorden har igen snart nået en gang rund om solen, som den har gjort det de sidste mange år. Dette fejrer vi med fest, farver, fint tøj, god mad og en masse skønne mennesker. Men med nytåret kommer også de obligatoriske nytårsforsæt. Hvert år er det svært at finde ud af, hvad det skal være, og hvert år ender man med at finde på det i sidste øjeblik. Når vi endelig har fundet et nytårsforsæt, er det sjældent det er særlig godt, eller særlig overskueligt. I de fleste tilfælde lykkes det da heller ikke for os at holde meget længere end halvdele af januar. Det skal der laves om på. Her kommer 2 gode tips, til to forskellige nytårsforsæt, som man bør kunne overholde med lidt god vilje.

Stop med at ryge

Dette nytårsforsæt er helt sikkert et af de allermest benyttede nytårsforsæt hvert eneste år. Mange af os ønsker at stoppe med at ryge, og det nye år er altid en god måde at starte på. Problemet er bare, at vi altid går får halvhjertet ind i det. Ja, vi mener det nok helt ærligt da vi står på skamlen og siger det. Og de næste på dage overholder vi det måske også. Men langsomt begynder trangen at blive for stor, og vi ryger tilbage i skålen igen. Simpelthen fordi vi ikke gør noget aktivt for det. I år skal vi hjælpe os selv. E-cigaret til begynderen, er en rigtig fin måde at afholde sig selv fra den klassiske cigaret, og derved bliver det lettere for os, at overholde dette klassiske nytårsforsæt.

 

Brug din tid, på at gøre andre glade

Et nytårsforsæt som er meget anderledes en det foregående. Her handler nemlig ikke så meget om en selv – og så alligevel. Der er der gør en glad, som at se andre blive glade. Hvis man dedikerer sig til at gøre andre mennesker glade, vil det også selv berige ens liv utrolig meget. Man vil nemlig helt sikkert også få en masse godhed tilbage igen. Men hvordan gør man så det? Det kan være helt små ting, som bare at hjælpe til, hvor man kan. Men det kan også være så banalt, som en lille gave i tide og utide, bare for at vise at man holder af personen. Det behøver absolut ikke nogen være nogen stor ting, og det er da også svært at finde på en god gaveide. Det kender vi jo selv for julen. En rigtig god ide til en gave, er et ferieophold. Dette behøver absolut ikke være noget eksotisk sted, men kan være så simpelt som de dejlige danske byer. Er man i tvivl om, hvor turen skal gå hen, kan man altid søge på internettet. Læs mere her, eller spørg ind til nogen i din omgangskreds, hvor de har været af gode steder. Kun fantasien sætter grænser.

 

Dette var to vidt forskellige nytårsforsæt, som vi håber du vil tage til dig, og benytte i det nye år. Rigtig godt nytår.

nytaarsfortsæt

 

 

 

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RelatedPhotos

Få mulighed for at få dine dokumenter i fysiskform med billig toner fra Brother
Comments: 0
Added: Author: Frode
Renovering af huset vægge indvendig og udvendig
Comments: 0
Added: Author: Soeren Marcussen
Tilpas dit cykeludstyr til køligere temperaturer
Comments: 0
Added: Author: Frode
Fremadstormende Aalborg virksomhed med eget brand
Comments: 0
Added: Author: Frode
Fremtidens smartphones sprænger rammerne
Comments: 0
Added: Author: Frode
Køb dit nye ur på nettet og spar masser af penge
Comments: 0
Added: Author: Frode
Gode tips til roulette på internettet
Comments: 0
Added: Author: Frode
Lær dine børn om cykler og trafik
Comments: 0
Added: Author: Frode
Find medaljoner i forladte huse
Comments: 0
Added: Author: Frode
Med billigt bredbånd kan du blive hørt
Comments: 0
Added: Author: Frode