?>
photo detail

Eva Solo er en af de ældre damer på den danske design scene. Hvad mange ikke er klar over er, at den kendte og elskede dame for længst har passeret de 100 år uden slinger i valsen. Meget er sket både i firmaet og det omgivende samfund siden begyndelsen, men den høje standard og det særlige fine og meget enkle og danske formsprog, som Eva Solo repræsenterer, er forblevet uændret.

Køber man Eva Solo, så køber man noget, der er skabt til at holde og blive brugt i rigtig mange år og det er noget som ikke bare danskere igennem generationer er bevidste om, men noget som resten af verden med tiden også har fået forståelsen af. Brandets sælges ikke bare lokalt, men forhandles over alt, hvor der er interesse for gedigent dansk design med en god historie bag.

De bedste gaver er fra Eva Solo

De mange produkter, der kan ses på den officielle side er fremragende gaver. En god gave skal altid være af kvalitet og så gør det heller ikke noget, hvis prisen ikke er alt for høj. Designerne bag brandet har til alle tider været innovative og formået at omsætte tidsånden, til ting der har en klassisk karakter og en høj grad af mulighed for anvendelse i både i dagliglivet og de mere festlige stunder.

indretning af hjemmetMange forbinder Eva Solo udelukkende med køkken udstyr, men i dag rækker sortimentet langt videre og omfatter et bredt udvalg af design til boligen til både inden- og udendørs. Af nye interessante tiltag kan bl.a. nævnes de forskellige foderkugler og -brædder til fuglene i haven, der nyfortolker den måde, som den slags traditionelt har set ud, på en yderst dekorativ og ganske anderledes facon.

Det sværeste ved at købe gaver fra Eva Solo, når man kigger på nettet, er faktisk at vælge om man skal købe den her eller den her, eller måske noget helt tredje, for der er virkelig så meget godt at vælge mellem til begge køn, unge og ældre, at det kan være en udfordring at skulle beslutte sig for bare en enkelt ting ud af de mange flotte muligheder. Her er helt sikkert gaver både til dem der lige er flytte hjemmefra og er ved at skabe deres første hjem og også til de mere voksne, der tror, at de har alt og ikke kan finde på gode ønsker til jul og fødselsdag.

Eva Solo købes online

Som nævnt, er udvalget af Eva Solo så kæmpe stort, at man får de bedste valgmuligheder fra sortimentet på nettet. Online er der flere forhandlere, det er typisk webshops der handler med ting til boligindretning og det der traditionelt betegnes som isenkram. Er der tale om gaver, så frygter mange kunder, at det er svært at bytte, hvis de ikke får bestilt det rigtige, men det er slet ikke noget problem og alle webshops i Danmark er omfattet af en lovgivning, der gør det helt sikkert at handle, bytte og returnere, præcis som i den almindelige butikker i den lokale gågade eller indkøbscenter.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RelatedPhotos

Få mulighed for at få dine dokumenter i fysiskform med billig toner fra Brother
Comments: 0
Added: Author: Frode
Renovering af huset vægge indvendig og udvendig
Comments: 0
Added: Author: Soeren Marcussen
Tilpas dit cykeludstyr til køligere temperaturer
Comments: 0
Added: Author: Frode
Fremadstormende Aalborg virksomhed med eget brand
Comments: 0
Added: Author: Frode
Fremtidens smartphones sprænger rammerne
Comments: 0
Added: Author: Frode
Køb dit nye ur på nettet og spar masser af penge
Comments: 0
Added: Author: Frode
Gode tips til roulette på internettet
Comments: 0
Added: Author: Frode
Lær dine børn om cykler og trafik
Comments: 0
Added: Author: Frode
Find medaljoner i forladte huse
Comments: 0
Added: Author: Frode
Med billigt bredbånd kan du blive hørt
Comments: 0
Added: Author: Frode