To gode råd til at holde op med at ryge

bz11

Har du svært ved at holde op med at ryge? Hver dag er der utallige danskere, som prøver at komme igennem en dag uden at række ud efter pakken med cigaretter. Men alt for mange har svært ved at lade den ligge og stoppe med at ryge. 

Læs med her for at få to gode råd til, hvordan du holder op med at ryge.

Trap langsomt ned

Det fungerer sjældent fuldstændig at lægge cigaretpakken fra sig og tage sig en kold tyrker. Måske har du mulighed for at kæmpe dig igennem de første par dage, men der er stor sandsynlighed for, at du efter meget kort tid igen vil finde dig selv med en smøg i hånden.

Prøv derfor i stedet for at tage dette kæmpe skridt at tage nogle små museskridt i stedet for. Lov for eksempel for dig selv, at du vil ryge en cigaret mindre hver dag i denne uge. Det kan for eksempel være, at du hopper din morgen cigaret over, imens du står og venter på bussen. 

Om en uge, hvor du ikke længere savner denne morgen cigaret nær så meget, så kan du begynde at fjerne én mere cigaret fra din hverdag.

Brug e cigaretter 

E cigaretter har fået lidt af et dårlig ry på det seneste, fordi det har vist sig, at mange unge begynder at bruge e cigaretter, selvom de ikke tidligere har haft problemer med at ryge. Men e cigaretter kan stadigvæk være et fantastisk hjælpemiddel til dem iblandt os, som desperat gerne vil lægge de almindelige cigaretter fra os.

Med e cigaret mærker som eleaf kan det blive en helt del nemmere for dig at lægge de almindelige cigaretter fra dig og i stedet kun benytte dig af e cigaretter. Og efter en periode kan det måske endda være, at du helt kan lægge disse e cigaretter fra dig også.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *